Testimonials

 • "Com a conseller de Cultura, la celebració del Festival de Santes Creus de la mà de la Fundació Música Solidària m’omple d’orgull i reafirma el meu convenciment en la necessitat d’iniciatives com aquesta que, conscientment o no, contribueixen a deixar-nos un país més solidari, just i humà. La música, i més en espais privilegiats com el Monestir de Santes Creus, evoca la llibertat, la bellesa i l’amor, els grans valors que justament afirmen la nostra humanitat".

  Santi Vila
 • “Aquesta obra “Anna Frank, un Símbol”, es una peça dura, migranyosa, escrita en un moment molt difícil de la meva vida. Sé que pels amics de Fundació Música Solidària, la seva programació representa tota una declaració d’intencions”

  Jordi Cervelló
 • “Un todo es más que la suma de las partes. La simple idea de un proyecto conjunto entre dos entidades como la Fundació Música Solidària y la Fundación Vicente Ferrer ya suena bien. Quizá solo existan dos lenguajes verdaderamente universales: la matemática y la música. Y la música es sin duda la forma de comunicación más potente y directa entre seres humanos, por encima de sus diferentes culturas, creencias, naciones o condiciones sociales.”

  Jorge Wagensberg
 • “Música i solidaritat: un duet perfecte que converteix el Festival de Música de Santes Creus d’enguany en una cita memorable. La Diputació de Tarragona no podia ser aliena a la represa de tan magne esdeveniment cultural i social, al qual brindem el nostre suport tot desitjant-li una llarga vida. El Festival de Música de Santes Creus ha tornat a casa amb el desig de quedar-s’hi. Rebem-lo, doncs, amb un calorós aplaudiment!”

  Josep Poblet i Tous President de la Diputació de Tarragona
 • “El mundo no se cansa de sufrir, así que no hay que cansarse de ayudar. Estoy profundamente agradecida a la Fundació Música Solidària por ofrecerme la posibilidad de participar en esta hermosa colaboración con la Fundación Vicente Ferrer”

  Estrella Morente
 • “... Perquè la pobresa és silenci, i contra això també val la música. Ho va recordar amb paraules emocionades Estrella Morente al principi i al final del concert.” “...Excel∙lent interpretació dels solistes de l’orquestra i el seu conjunt, i un celebrat treball d’Estrella, que va animar a diverses propines en un ambient de festa i aplaudiment cap a la Fundació Vicenç Ferrer.”

  Jorge de Persia La Vanguardia 7/11/2015