Faq’s – Contactar

FAQ’s

1) Puc gaudir de deducció fiscal en la declaració de renda per la compra d’entrades als vostres concerts?

NO.  La compra d’entrades no és contemplada com aportació deduïble.

2) Puc gaudir de deducció fiscal en les aportacions econòmiques puntuals a FMS o en les aportacions mensuals com a membre del Cercle d’Amics de la Fundació?

SI. La Fundació, sempre i quan tingui les teves dades fiscals completes, declararà a hisenda la teva aportació i t’enviarà el corresponent certificat.

3) Quines responsabilitats tenen les entitats beneficiàries dels concerts solidaris?

En molts casos la Fundació actua com a promotora. Per tant assumeix totes les responsabilitats derivades del concert. En altres,  també actuem com a coproductors i, segons cada cas, el conveni signat entre les parts delimitarà les responsabilitats de cada una de les parts.

El que sí que sempre assumeix l’entitat beneficiària, és la coparticipació en la difusió del concert i sumar la seva capacitat comunicativa i organitzativa  a les eines de la fundació per tal que l’acte previst sigui un èxit.

4) Què he de fer perquè la meva entitat (associació, agrupació, fundació, ...) pugui ser beneficiària d’un concert solidari de la fundació?

Posar-te en contacte amb nosaltres. Ens has d’explicar la vostra activitat i quins objectius i expectatives teniu en aquest concert.

Totes les propostes de col·laboració són sotmeses a una avaluació d’idoneïtat.  Tot allò que es pugui aportar en la difusió del concert, en la recerca de més col·laboradors, el compromís que l’entitat demostri, ajuda a la decisió de la junta que decidirà si fem o no la col·laboració.

Hem de tenir en compte que cada concert és una partida a tres bandes: la fundació que actua de promotora, l’entitat beneficiaria que col·labora en la definició, preparació  i difusió del concert i, per últim, les empreses i/o institucions que es sumen al projecte.  L’èxit d’un concert dependrà de la capacitat de cooperació de totes les parts.

5) Puc presentar una proposta artística per tal que la fundació la tingui en compte a l’hora d’oferir-la?

Si. La fundació no es limita a les actuacions de l’Orquestra de cambra Gonçal Comellas ni a l’àmbit de la música clàssica. Entenem que la música és un llenguatge universal, per tant l’eclecticisme és un valor que suma i enriqueix.

6) Què puc fer per ajudar en l’activitat de la fundació?

Posa’t en contacte amb nosaltres. Segur que trobem com ens pots ajudar.

Posa’t en contacte

Accepto les Condicions legals