El Requiem de Mozart omple a Terrassa, Sabadell i Granollers

Els Concerts Solidaris en benefici de Càritas arriben a la Diòcesi de Terrassa.

La gira de concerts solidaris  que promou Fundació Música Solidària amb la col·laboració de Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA,  arriba a les principals ciutats de la Diòcesi de Terrassa amb el Rèquiem de Mozart interpretat pel Cor i Orquestra Unesco de Barcelona.

Tant a Terrassa (catedral) com a Sabadell (sant Fèlix) i a Granollers (sant Esteve), el públic, que va omplir les tres esglésies,  va acollir amb entusiasme aquest Rèquiem de Mozart dirigit per Gonçal Comellas i Rosa Mª Ribera (directora del cor). Els solistes han estat Maria Mateu -soprano-, Laura Vila -mezzo-, Beñat Eguiarte -tenor- i Pau Bordas -baix-.

Fundació Música Solidària volem agrair a tots els assistents al seu recolzament en aquests actes on música, solidaritat i territori van units de la mà.

Gran èxit a la Catedral del Sant Esperit

L’acte va està presidit per Mons. Saiz Meneses, Bisbe de la Diòcesi de Terrassa i amb la presència del Sr. Jordi Ballart, Alcalde de Terrassa. Els diferents mitjans de comunicació locals i comarcals s’han fet ressò del gran èxit assolit a Granollers, Terrassa i Sabadell els dies 6, 18 i 19 de març.

Donatius i fila 0 al número de compte 0182-1799-29-0200018386

Si us vau perdre el concert, aquí en teniu un petit tast del què va estar. Tot i així, si us voleu animar, podeu comprar les vostres entrades pels propers concerts clicant aquí.

 

Propers concerts solidaris de la Orquestra Unesco Barcelona:

La gira de concerts solidaris “Música contra la pobresa infantil” en benefici de Càritas no descansa i ens porta  les següents setmanes a Sant Pere de Berga, al monestir de Sant Cugat i a la Prioral de Reus: